Fietsreparatie op werkplek.

Als werkgever bent u blij met fietsende werknemers.
Door te fietsen blijven uw werknemers in beweging en dus in goede conditie.
Ook bespaart u kosten aan parkeerruimte, brandstof, openbaar vervoer en u draagt een steentje bij aan het behoud van ons milieu!
Het is dus belangrijk om uw werknemers aan te moedigen om met de fiets naar het werk te komen. Onderaan deze pagina kunt u in het groene veld aangeven voor hoeveel fietsen u een offerte wilt ontvangen voor onderhoud of reparatie.

De Fietsenwacht kan u hierbij ondersteunen in Haarlemmermeer en Zuid Holland.

Wij kunnen op het bedrijf langskomen om de fietsen te onderhouden en repareren.
Ondertussen werkt u gewoon verder en uw werknemers komen vaker op de fiets en staan minder in de file.
Er zijn bovendien verschillende belastingvoordelen om het gebruik van de fiets te ondersteunen. Onderaan deze pagina kunt u in het groene veld aangeven voor hoeveel fietsen u een offerte wilt ontvangen voor onderhoud of reparatie.

Bedrijfsfietsen

Maakt u binnen uw bedrijf gebruik van fietsen of bent u van plan om dit te gaan doen?
Bij ons De fietsenwacht kunt u terecht voor verschillende soorten bedrijfsfietsen.
In overleg is het ook mogelijk dat wij de bedrijfsfietsen leveren e.v.t met Jaarlijks onderhoud. Onderaan deze pagina kunt u in het groene veld aangeven voor hoeveel fietsen u een offerte wilt ontvangen voor onderhoud of reparatie.

Hotels en Bedrijven

Het is van essentieel belang dat uw gasten, een zo optimale belevenis ervaren van uw accommodatie. Hierbij speelt het fietsplezier zeker een rol. Met oog voor veiligheid en comfort wilt
De fietsenwacht als mobiele fietsservice in de regio Haarlemmermeer en omgeving Den haag en omstreken van toegevoegde waarde zijn voor uw dienstverlening.
Dit door u van dienst te zijn met het hiervoor genoemde ‘onderhoudsservice contract’. Onderaan deze pagina kunt u in het groene veld aangeven voor hoeveel fietsen u een offerte wilt ontvangen voor onderhoud of reparatie.

Overige mogelijkheden

Wij kunnen ook onderhoud en reparatie op locatie aanbieden voor Fietsverhuur bedrijven, outdoor bedrijven en op evenementen binnenland en buitenland. Onderaan deze pagina kunt u in het groene veld aangeven voor hoeveel fietsen u een offerte wilt ontvangen voor onderhoud of reparatie.

 

Betalingsmogelijkheden

  • Pin
  • Contant
  • Offerte
  • Voorrijkosten: € 0,-
  • 2024

Vraag vrijblijvend een onderhoud/reparatie offerte aan voor 1 of 2 Jaar

Online reparatie aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.