Over ons

Maak kennis met De Fietsenwacht, uw regionale mobiele fietsenmaker in de Randstad.

Milieubewust

Onze reparaties en onderhoud zijn erop gericht om de levensduur van fietsen te verlengen. Dit is duurzamer en beter voor het milieu.

Klantgericht

De reparaties vinden aan huis plaats op een geschikte tijdstip om de klant het zo gemakkelijk te maken. Slepen behoort tot het verleden.

Betrouwbaar

Wij bewaken de kwaliteit door gekwalificeerd personeel aan te nemen. Intern worden ze getraind om bij te blijven bij de nieuwste ontwikkelingen.

Even kennis maken

Van gepassioneerde hobbyist naar professionele mobiele fietsenmaker 

Het verhaal van De Fietsenwacht begint in de persoonlijke schuur waar met regelmaat gesleuteld wordt aan fietsen en scooters van bekende en vrienden. De passie voor fietsen en bromfietsen is ook beroepsmatig aanwezig. In de fietsenwinkel, op de werkvloer, komt namelijk al vrij snel het verzoek van klanten om de reparaties aan huis te doen. Het vermogen om fietsen bekwaam te repareren met bijbehorende klantenservice wordt door klanten enorm positief ontvangen.

De groeiende vraag voor reparaties aan huis en de vurige wens om zelfstandig te ondernemen leidt vervolgens tot de oprichting van De Fietsenwacht. Vrij snel wordt het succes zichtbaar, onze klanten ervaren de reparaties aan huis, ten opzichte van de traditionele fietsenmakers, als een verademing. De dienst wordt als snel, handig en zorgeloos getypeerd. Om dit succes een goed vervolg te geven wordt zelfstandig met een combinatie van vakkennis, de nadruk op klantenservice en de scherpe blik op de fietsbranche het succesformule stap voor stap uitgewerkt. 

De stap naar een goed ingerichte mobiele werkplaats en vakbekwame medewerkers behoren tot een van de belangrijkste onderdelen van het succesformule. Over tijd is de werkplaats verfijnd tot wat het momenteel is in de herkenbare Volkswagen bussen. Daarnaast worden nieuwe werknemers intern getraind en beschikken we over een mix van jonge en geroutineerde fietsenmakers waarbij de kwaliteit van de reparaties gewaarborgd blijft. 

Inmiddels is De Fietsenwacht gegroeid en beschikken we over 12 enthousiaste en vakbekwame fietsmonteurs en 6 bussen die continu onderweg zijn. Onze fietsenmakers komen momenteel door heel de Randstad in verschillende uithoeken bij klanten aan huis.

jaar in deze branche actief

De Fietsenwacht bestaat al ruim 10 jaar. De som van de totale ervaring binenn het bedrijf is vele malen groter.

Tevreden klanten

Ongeacht hoe complex de reparatie kan zijn, onze monteurs weten altijd raad.

IN Steden en dorpen actief

Momenteel zijn we voornamelijk in de Randstad actief. Onze ambitie is om op korte termijn ook daarbuiten actief te zien.

Missie & Visie

Het Nederlandse straatbeeld wordt getypeerd door de vele fietsers die rechts, links en soms wel midden op de weg te vinden zijn. In de cijfers wordt dit beeld nog eens bevestigd. Nederland telt namelijk meer dan 23 miljoen fietsen. 

De fiets wordt in het bijzonder voor de korte afstanden gebruikt om naar school, werk, sport of de supermarkt te gaan, plekken die doorgaans in de nabije omgeving te vinden zijn. Hoofdzakelijk gebeurt dit vanwege de bereikbaarheid van plekken, gezondheidsredenen en ook vanwege de financiële voordelen. De fiets kost namelijk stuk minder dan een auto of scooter, is bovendien goed voor je gezondheid, goed voor het milieu én tot slot kun je de fiets veel makkelijker kwijt dan de auto. 

De Fietsenwacht herkent de enorm positieve impact van fietsgebruik en wil daarom fietsverplaatsingen op een duurzame manier faciliteren door een wel bijzondere reparatieservice aan huis te bieden. Dit willen we realiseren door ons nauwgezet te richten op een viertal pijlers:

  • Service en onderhoud te plegen om de levensduur van de fiets te verlengen.
  • Fietsreparatie service aan huis aanbieden om de ongemakken van het slepen of het onbeheerd achterlaten van fietsen te vermijden.
  • Fietsreparatie toegankelijk te maken met betaalbare en concurrerende prijzen.
  • Service aan te bieden die gemakkelijk in te passen is in de drukbezette planning van onze klanten.

Wij hebben op basis van deze pijlers onszelf ten doel gesteld om de beste fietsreparatieservice aan huis te bieden in heel Nederland.

“Band vervangen en een service beurt en zonder afspraak kon ook de fiets van mijn vrouw even nagekeken worden wat behoorlijk nodig was. ideaal en een goed tarief.
Perfect, wat een gemak zo voor de deur. Geen gehaal en gebreng meer voortaan de fietsenwacht”

Fer Penders

“Écht super service. Ik heb een afspraak gemaakt voor een fiets maar had overnacht ook een lek op een tweede fiets die was ook gerepareerd. Snel, makkelijk en echt betrouwbaar. Van harte gerecommandeerd.”
Philip Dygeus

“Snel in contact (op zondag!!) en snel langs gekomen om de fiets van mijn dochter in elkaar te zetten. Kwam in een doos en was voor ons geen doen! Dus blij mee.”
Claudia den Hoed

Maak direct een afspraak

Onze KLANTEN staan voorop

Fietsreparatie en onderhoud staan aan de basis van fietsplezier en veiligheid. De reparaties zelf vormen maar een deel van onze dienstverlening. Wij bieden namelijk meer aan dan louter gerepareerde fietsen voor onze klanten. Gemak en service aan huis hebben wij betaalbaar gemaakt. Samen vormen ze de ideale combinatie voor fietsbezitters. Geïnteresseerd in onze diensten? Maak direct een afspraak!

Fietsend personeel?

Zakelijke oplossingen

Met veel enthousiasme en expertise wordt De Fietsenwacht geleid. Voor particulieren maar ook voor zakelijke klanten bieden wij uitgebreide reparatie en onderhoudsdiensten aan. Neem contact op voor meer informatie over onze dienstverlening.

Misha Georgius

Founder

Fietsers zien aanzienlijk meer van deze prachtige wereld. Een goed uitgeruste fiets, mits goed gebruikt, geeft enorm veel plezier, houdt de geest scherp en het lichaam gezond.

Online reparatie aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.