Uw mobiele fietsenmaker in Utrecht!

Wij komen bij u thuis
✓ Of bij pech met uw fiets onderweg
✓ Op werk, bij het treinstation, langs het fietspad
✓ Meerdere bussen in de regio, om u zo snel mogelijk te helpen
✓ Mobiele fietsreparatie zonder voorrijkosten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DE FIETSENWACHT, UW MOBIELE FIETSENMAKER, ZORGT ERVOOR DAT:

  • U lekker thuis kunt blijven.
  • Uw fiets kunt laten staan.
  • U veel tijd overhoudt, omdat wij naar u toekomen.
  • U een afspraak kunt maken op uw gewenste tijdstip.
  • U niet lang hoeft te wachten bij een kleine of grote reparatie.
  • U ter plekke kunt zien hoelang de fietsreparatie heeft geduurd.
  • U goedkoper uit bent dan bij een fietsenwinkel bij u in de buurt.

Mobiele fietsenmaker in Utrecht

Mobiele fietsenmaker in Utrecht staat voor u klaar als u pech heeft gehad met uw fiets. Heeft u een lekke band? Een kapotte remmen? Of een kapotte fietsketting? neem dan contact op met de mobiele fietsenmaker in Utrecht. Wij bieden een breed selectie fietsdiensten om uw mooie rit weer op gang te helpen, waar u ook bent.
 

Of het nu gaat om een ​​volledige vervanging of een eenvoudige remreparatie, onze mobiele fietsmonteurs staan ​​voor u klaar. Ons missie is het goed onderhouden en afstellen van fietsen, zodat ze meer tijd op wegen en paden doorbrengen en minder tijd in de schuur of in de winkel.

Lees meer/minder +

Mobiele fietsenmaker in Utrecht

Mobiele fietsenmaker in Utrecht staat voor u klaar als u pech heeft gehad met uw fiets. Heeft u een lekke band? Een kapotte remmen? Of een kapotte fietsketting? neem dan contact op met de mobiele fietsenmaker in Utrecht. Wij bieden een breed selectie fietsdiensten om uw mooie rit weer op gang te helpen, waar u ook bent. Of het nu gaat om een ​​volledige vervanging of een eenvoudige remreparatie, onze mobiele fietsmonteurs staan ​​voor u klaar. Ons missie is het goed onderhouden en afstellen van fietsen, zodat ze meer tijd op wegen en paden doorbrengen en minder tijd in de schuur of in de winkel.

Lees meer/minder +

Ultieme gemak!

De mobiele fietsenmaker in Utrecht biedt veel van dezelfde diensten als uw plaatselijke fietsenwinkel. Alleen gebeuren nu de reparaties bij u op de stoep, school, of op het werk. Wachten totdat u fiets wordt gemaakt hoeft voortaan ook niet meer. De Fietsenwacht zijn mobiele fietsenmakers die uw fietsen op het werk of thuis in Utrecht onderhoudt. We zijn trots op onze snelle en betaalbare fietsreparatie met de beste expertise, zodat u sneller weer van uw fiets kunt genieten. Reserveren is super eenvoudig en we brengen de mobiele fietsservice naar u toe. We kunnen alle reparaties, services of aangepaste verzoeken voor elk type fiets op uw locatie afhandelen. De Mobiele werkplaats beschikt over de onderdelen en gereedschap om uw fiets in no-time te repareren. Terwijl u wacht gaat één van onze fietsenmakers aan de slag met uw fiets. In de tussentijd kunt u verder gaan met uw bezigheden.

Het is belangrijk dat uw fiets in de zoveel tijd onderhouden wordt. Hierdoor zorg je ervoor dat ongelukken niet snel voorkomen. We kunnen alle reparaties, services of aangepaste verzoeken voor elk type fiets op uw locatie afhandelen. Klanten plannen een bezoek op de tijd en locatie van hun keuze. Hierdoor heeft u alle ruimte om zelf een afspraak in te plannen. Bepaal zelf en wanneer wij moeten langskomen om uw fiets te repareren!

Pech onderweg

FietsPech? Maak gebruik van de fietsenmaker in Utrecht. Neem direct contact op wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw fiets weer tiptop in orde wordt gemaakt. Bel, mail of app ons en wij komen bij u langs om uw fiets te repareren! Onze collega’s streven altijd ernaar om uw veiligheid te waarborgen en de levensduur van uw fiets.

De Fietsenwacht is al ruim tien jaar een begrip in de steden Den Haag, Hoofddorp, Leiden, Haarlem, Santpoort-zuid, Bloemendaal, Wassenaar en omstreken met veel positieve klanten. Wij hebben vaste tarieven dus u weet waar u aan toe bent!

Online reparatie aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.